Gastenboek

* Zoals Kris Gelaude het zo mooi en treffend zegt :

 

"Soms is de zomer

op zijn mooist

waar niets gebeurt.

Hemel en aarde

delend van hetzelfde licht

En niets ontbreekt.

De dingen horen hier bijeen

zoals woorden bij elkaar

in een gedicht.

 

En als ik wil

hoor ik daarbij."

 

Het waren hier twee mooie weken bij fijne mensen.

Kris en Marc uit Merksplas, Vlaanderen

 

* Vol verwachting trokken we naar de 'Gulden Sporen'. In niets zijn we teleurgesteld! We hebben een heerlijk verblijf gehad. Door het fantastische weer hebben we weliswaar wat minder ondernomen, maar het was zeker geen straf om uit te rusten bij en in het fijne zwembad. Dank voor jullie gastvrijheid en goede zorgen (tomaten, boontjes, ...) én gezelligheid. We moeten helaas nu weer naar huis maar we doen dit in volle tevredenheid van een geslaagde vakantie.

We wensen jullie veel wijsheid en geluk toe voor de ongewisse toekomst die voor jullie ligt. We hopen dat dit op een plek zal zijn waar jullie in goede gezondheid samen oud(er) mogen worden. Hartelijke groet.

Magna en Cees uit Almere, Nederland

 

* Heel erg bedankt voor alles :

- de hartelijke ontvangst

- de fijne attenties

- de lekkernijen (vijgen, sla, boontjes, confituur).

We zullen nog vaak aan jullie denken bij het drinken van de wijn in de mooie glazen en het proeven van de confituren.

Spijtig dat we dit alles niet vroeger ontdekt hebben, anders waren we al vroeger gekomen. Misschien ooit nog eens tot ziens in de Druivenstreek of elders in Vlaanderen.

Veel succes voor de toekomst. Ce n'est qu'un au revoir!

Ingrid en Luc uit Hoeilaart, Vlaanderen

 

* Het was een prachtige week, waar we tot rust zijn gekomen. De vele fietstochten en wandeling waren geweldig. We hebben enorm genoten van het vakantiehuisje en de sympatie van jullie beiden. De heerlijke verse vijgen als dessert. Een week om te koesteren. Dank voor alles.

Marina en Rik uit Wevelgem, Vlaanderen

 

* Dit hadden we nooit verwacht !!! We zeggen gewoon goed !!! De welkom, de tips, de hulp, de vrijheid, het ongedwongen en het vrij zijn hebben ons deugd gedaan. En ja, met spijt in het hart moeten we jullie verlaten ... niet goed zenne. Maar we gaan naar huis met een kleine goed gevulde rugzak met jawel, fantastische ervaringen en die vergeten we NOOIT !!!

Nadia en Marc uit Antwerpen, Vlaanderen

 

* Liefste Annie en Dirk. Dank u voor deze heerlijke week rust! We hebben ervan genoten! De stilte, de zon.

Nu gaan we uitgerust weer naar het normale leventje in België.

Bedankt voor de gastvrijheid en de confituur (heerlijk). Dank voor het boek Annie.

Hopelijk zien we jullie terug. Veel lieve groeten.

Cindy en Christophe uit Gistel, Vlaanderen

 

 

* MENU "GULDEN SPOREN" ****

 

Aperitief

Vlaams ere-onthaal overgoten

met een Frans sausje

 

Voorgerecht

Een zoetigheid van zonnevitaminen

met ongekende lentebui

 

Hoofdgerecht

Een rustgevende omgeving

(met) op een bedje van Franse cultuur

 

Nagerecht

Een verfrissende duik na

een warme crème brulé

 

Koffie

met een gezellige babbel

met de uitbaters

 

Proficiat Annie en Dirk

Lieve en Guido uit St.-Pauwels, Greet en Guido uit Sint-Niklaas, Vlaanderen

 

 

* Hartelijk dank dat we van jullie zalige en prachtige plek konden genieten. Een mooi stukje 'La douce France'. Heerlijk eten en drinken was er natuurlijk ook bij.

Bedankt voor de lekkere vijgen, worteltjes, de zelfgeplukte cantharellen en natuurlijk de heerlijke confituur.

Ondanks het mindere weer hebben we veel gezien en vooral genoten, zowel van de streek als van jullie gastvrijheid.

Lieve groeten.

Ann en Erwin uit Oostakker, Vlaanderen

 

* Voilà,14 dagen genieten en onze batterijen zijn weer helemaal opgeladen. Tof domein, leuke mensen en een mooie streek, veel zon en vertrekken als het schoon weer ook weg is. Perfect toch?

Bedankt, volgende keer kom ik als gepensioneerde ... met veel tijd.

An en Marc uit Lede, Vlaanderen

 

* Super rustige streek maar toch veel leuke dingen om te bezichtigen! Ideaal om te genieten en tot rust te komen. De gastvrijheid die jullie bieden is ongelooflijk, veel andere logementen kunnen hier nog iets van leren.

Bedankt voor deze aangename week! Hopelijk tot ziens.

P.S. Bedankt voor de overheerlijke groentjes.

Céline en Sander uit St.-Eloois-Vijve, Vlaanderen

 

* Mooie streek, gezellig huisje en een ongelooflijk symphatieke gastvrouw en gastheer.

Inge, Jan en Brynn uit Damme, Vlaanderen

 

* We hebben enorm genoten van ons week vakantie hier. Jullie hebben een mooie gite en een prachtige tuin. Het is heerlijk vertoeven in en rond het zwembad.

Jullie hebben ons verwend met de zelf gekweekte groenten, waarvoor dank. Jullie zijn zeer sympatieke mensen! We voelden ons hier thuis.

Hilde, Mario, Jana en Inge uit Anzegem, Vlaanderen

 

* Onze oprechte dank. Wij sluiten ons aan bij alles wat onze voorgangers geschreven hebben. Rust, stilte, mooie streek, leuke uitstappen.

Bedankt voor de groenten.

Simone en Benny uit Lummen, Vlaanderen

 

* We hebben 5 dagen een relax en rustgevende vakantie gehad! Wat een stilte hier!! Uw warm en hartelijk onthaal hebben we zeer geaprecieerd. Merci-kes voor de attenties die we kregen!!

Bij het lezen van uw boek gaan we zeker aan jullie terugdenken.

Michel en Betty, Marc en Chris uit Tongeren, Vlaanderen

 

* Eigenlijk willen we niet meer weg. Het was zo ongelooflijk stil hier, we hebben veel herten gezien, volgens Wouter ook een bever die door het weiland kroop. En gisteravond een wild zwijn. Wat een lelijkerd was dat.

Heel erg bedankt voor jullie vriendelijk onthaal. We hebben heerlijk gegeten bij jullie en genoten van alle verhalen. Het is een belangrijke vakantie geworden voor ons omdat we eindelijk de beslissing hebben genomen om ons eigen grondstuk te kopen. Als wij hier ook wonen, nodigen we jullie graag uit voor een gezellige avond.

Heleen en Wouter uit Zevenhuizen, Nederland

 

* Heerlijk uitgerust, heerlijk gezwommen. Bedankt voor de lekkere tomaten, jam en perziken. Annie veel leesplezier. Bedankt voor jullie gastvrijheid.

Els en Klaas uit Staverden-Ermelo, Nederland

 

* Alles was tot in de puntjes verzorgd : het bijzonder propere zwembad; de netheid en de hygiëne staan hier boveraan. En dan vergeten we nog de super goede matras, de rust en de stilte. Zo'n plek is zeldzaam geworden in onze Westerse wereld.

Sien en Willem uit Ninove, Vlaanderen

 

* We hebben genoten van de zon, het zwembad en deze prachtige plek. We hebben ook genoten van jullie gastvrijheid, alle verhalen en de bijzondere service tot op de ochtend van vertrek. Hartelijk dank.

Karinske en Bas uit Beetsterzwaag Friesland, Nederland

 

* Wij hebben enorm genoten van ons weekje vakantie, wij hebben genoten van de mooie gîte en zeker van het zwembad, ook van de mooie streek, de enorme rust die er heerst. Wij zijn helemaal ontstrest. Jullie zijn echt hele fijne mensen, fijn dat we jullie mochten leren kennen. We gaan zeker nog vaak terugdenken aan de fijne babbels die we hebben gehad. Jullie zijn van harte welkom bij ons thuis! Bedankt voor de mooie week; dikke X en knuffel.

Leen en Ronny uit Rillaar, Vlaanderen

 

* Zoals alle vorige jaren hebben wij weer een zeer fijn verblijf gehad bij en met jullie. Bedankt voor de fijne babbels, de gezellige etentjes en zoveel meer ... Wij kijken er al naar uit om hier volgend jaar weer te verblijven. Voor jullie een fijn verblijf in Madeira en welkom in Bevel na jullie reis. Een mooie zomer gewenst!

Rit en Erik uit Bevel, Vlaanderen

 

* Bedankt voor de fantastisch week! Een weekje vol rust, netheid en 2 lieve mensen. Veel succes nog in jullie verdere leven. Hopelijk kunnen we volgend jaar hier nog een jaartje op vakantie komen!

Lien en Demis uit Grembergen, Vlaanderen

 

* Nous avons passé deux semaines très agréables dans cette belle région périgourdine. Et vous y êtes pour une bonne partie grâce à votre gentillesse, votre prévenance à nous prodiguer de bonnes idées et conseils. Et je n'oublie pas les bons champignons!

Huguette et Joël de Troarn, France

 

* Een mooie plek, op een unieke stek, met fijne mensen, die wij veel geluk en gezondheid wensen.

Het was een prettig verblijf dat wij graag herhalen! Dank je.

Marina, Carin en Alfred uit Dronten, Nederland

 

* Voor de 5e maal hebben wij een fantastische 14 dagen verlof bij jullie gekend. Dus hopen wij "stilletjes" dat wij volgend jaar op 18 juni hier terug voor de deur van de gîte staan. Tot ziens in Frankrijk of Vlaanderen.

Rit en Erik uit Bevel, Vlaanderen

 

* We hebben echt genoten van de rust en stilte. 's Avonds vaak gezegd : hoor eens, je hoort niets, het is stil. Het mooie weer en de omgeving doet de rest, we hebben het erg naar onze zin gehad. En ons verblijf was ook prima in orde. Dank je wel voor de goede zorgen.

Ria en Gerard uit St.-Agatha, Nederland

 

* Wat hadden we er weer naar uitgekeken, ons verblijf bij jullie in de Dordogne. We hebben kunnen genieten van de privacy, jullie gezellige conversaties. Dank voor alles !! We wensen jullie een goede gezondheid toe en ... TOT ZIENS !!

Wilma en Christo uit Ede, Nederland

 

* Net als vorig jaar hebben we volop genoten van een rustige en gezellige vakantie. We onthouden het hartelijk onthaal, de fijne attenties en de leuke babbels. Het ga jullie goed, en wie weet tot volgend jaar. Bedankt!

Carine en Gilbert uit Overijse, Vlaanderen

 

* Waar tref je zo'n huisbaas aan die je van het vliegveld haalt en dan nog mee gaat om samen boodschappen te doen? Dat is Dirk van Annie. De ontvangst in het huisje was overweldigend. Bloemen, wijn, eigengemaakte confiture. Het huisje is prima verzorgd. Maar de hartelijkheid van jullie spant de kroon. Op elke vraag een antwoord of "zoeken we op". Of gewoon even buurten. We hebben bewondering voor wat jullie zo voor elkaar hebben gemaakt. Ook hebben we genoten van de mooie natuur in de Dordogne. Wij wensen jullie het allerbeste. Zeker Annie! En een lieve groet.

Lien en Ina uit Zeist, Nederland

 

* Alweer een mooi verlof gehad. Mooi weer en vooral jullie aangenaam gezelschap. Bedankt hiervoor en ook voor de lekkere yoghourt, wijn, ... Wij willen dit zeker volgend jaar nog eens overdoen. Op 13 juni '15 zien wij jullie terug. Verzorg jullie intussen goed en geniet van jullie mooie huis en tuin.

Erik en Rit uit Bevel, Vlaanderen

 

* Eerst de mensen 14 dagen laten leven als God in Frankrijk en hen daarna terugsturen naar Brussel! Bedankt hé. We zullen wel niet anders kunnen dan terugkomen zeker? Allemaal jullie fout! Met jullie fantastisch huis, prachtig zwembad, goddelijke ligging en vanzelfsprekende gastvrijheid maken jullie het de mensen wel heel erg moeilijk om naar huis te gaan! 't Is tof, salut!

An en Marc uit Lede, Vlaanderen

 

* Voor de tweede maal dit jaar hadden wij hier een onvergetelijke vakantie door jullie fijn onthaal en de warme vriendschap die we mochten delen. Het mooie weer was dit keer wel van de partij en de gezellige BBQ was top. Wij kunnen dus al terug uitkijken naar 14 juni 2014. Geniet van jullie verlof in Kroatië en je verblijf in Spanje.

Erik en Rit uit Bevel, Vlaanderen

 

* Wat we hadden verwacht hebben we gekregen! Maar we kregen ook zoveel dat we niet hadden verwacht! De warme en aangename ontvangst na een reisdag doet deugd, we kwamen in een warm nest thuis. De verse bloemen, de wijn, de confituur stonden op tafel klaar : een mooier "welkom" kan je niet wensen. De leuke babbel, een goed bed wenkte ons. We vonden werkelijk alles wat we nodig hadden, jullie denken aan alles. De vriendelijkheid en de waardevolle toeristische tips zijn top. Het zwembad, de ligzetels, alles omkaderd door een mooie kleurrijke tuin, we waanden ons als "God in Frankrijk". Ook onze tieners hadden het naar hun zin. Dank voor ons dagelijks brood met een dikke laag confituur! Bedankt voor het boek.

't Was super tof.

Sabine, Marc, Marie-Louise en Mathieu uit Harelbeke, Vlaanderen

 

* Het was wederom een fantastische tijd en we hebben echt genoten van jullie gastvrijheid en de heerlijke rust en ontspanning. Het was gewoon weer "thuiskomen". Volgend jaar zijn we er zeker weer!

Wilma en Christo uit Ede, Nederland

 

* Het heeft ons heel veel plezier gedaan om jullie na zo veel jaren terug te zien. We vonden hier een weekje zalige rust, alle comfort, op een unieke locatie in volle natuur. Jullie persoonlijke attenties en de gezellige babbels maakten de vakantie perfect en zorgden ervoor dat we ons onmiddellijk thuis voelden. Hartelijk dank en hopelijk tot nog eens.

Carine en Glbert uit Overijse, Vlaanderen

 

* Dit was onze eerste kennismaking met de prachtige Dordognestreek. We hebben fijne fietstochten gemaakt. Het weer was zonnig en warm en we waren heel blij met de frisse duik in het zwembad na het klimwerk bij het fietsen. Bedankt Annie en Dirk voor de fijne attenties, een flesje wijn, de gezellige babbels. Voor ons was de vakantie meer dan geslaagd.

Zoals in "Met vier in bed" :

- gastvriheid = 5 bedjes (respecteer je privacy)

- onthaal = 5 bedjes (thuisgevoel)

- gite uitrusting = 5 bedjes (mooi zwembad/3 sterren waard; tip = dienblad; prima verversing van lakens)

- activiteit = aangepast aan de omgeving : chanterellen zoeken in het bos

Beoordeling : een prima vakantiehuis in een mooie omgeving met veel luxe, er ontbreekt niets aan comfort.

Doe zo verder : 10/10.

Viviane en Erik uit Kalmthout, Vlaanderen

 

* Ze is weer voorbijgevlogen, onze 6e vakantie bij jullie. Ondanks het slechte weer, hebben we toch opnieuw genoten! Jullie gastvrijheid doet telkens opnieuw plezier. Annie voor jou een dikke proficiat voor het lekkere eten en de gezellige "naai-uurtjes" samen. Bedankt en tot weerziens.

Marleen en Erik uit Brakel, Vlaanderen

 

* Bravo encore et encore !! de mieux en mieux. Nous souhaitons revenir souvent dans votre paradis où domine le calme et le goût des vacances. Merçi à vous deux pour votre acceuil. On vous embrasse bien fort.

Tetée et Pierrot de Issy les Moulineaux, France

 

* We hebben genoten van al de rust, dag en nacht. Baantjes trekken in het mooie zwembad tussen de geuren van lavendel en rozen. Genieten van de zon met enkel de geluiden van bijtjes die zoemen en krekels die roepen. Racen met de moto door de mooie bochten en de prachtige natuur. Kortom genieten van alles.

Anita en Rudy uit Linden, Vlaanderen

 

*

Echt genieten

Profiteren van de zon, het zwembad

En de

Rusige omgeving. Een vakantie

Om alvast

Nooit te vergeten!

Dankjewel voor jullie gastvrijheid en Annie's

Ongelooflijke kookkunst! Vanwege

RV en Kristien

Hervé en Kristien uit Marche-en-Famenne, Wallonie

 

* A pousaos de vocès é super aconotte gante e beca! O acolhimento de vocès nos fal sentia come se estivessemou em casa. Nos temos pocaunas para agnadecer por tudo que estamos vivendo aquie com certeza sero inesqueauel. Um grande abnaço.

Mirian e Carlos de Patos de Minos, Brasil

 

* Het is weer een superleuke vakantie geworden, en dit voor de 5e keer op rij. En de 6e keer is al geboekt, wat een geruststelling. Het was weer opnieuw genieten van jullie gastvrijheid, de stilte, de rust, de zon ... Onze batterijen zijn weer voor een tijdje opgeladen. Wij kijken alvast uit naar ons volgend weerzien!

Marleen en Erik uit Brakel, Vlaanderen

 

* Voor ons was het de eerste maal een verblijf in een gîte. Het is ons fantastisch meegevallen, natuurlijk dankzij jullie gastvrijheid en aangenaam contact. Wij hebben genoten van de enkele dagen zon en de leuke babbel op tijd en stond. Geniet nog van jullie mooie huis en omgeving en tot het volgende jaar.

Rit en Erik uit Bevel, Vlaanderen

 

* Een zeer warm onthaal in de Dordogne. Wat hebben we genoten van dit idyllische plekje! Na een jaar hard werken, kwamen we hier tot rust. Bedankt voor jullie gezellige praatjes, het zoeken naar cantharellen en de verse rozen. We hebben het in één woord gezellig gehad. Het was heerlijk en we vonden de privacy die we wensten en toch hadden we het gevoel dat we onder vrienden waren. Vanaf de ontvangst tot het vertrek was het één groot feest om bij jullie te zijn.

Wilma en Christo uit Ede, Nederland

 

* Thank you very much for your hospitality. We both enjoyed our stay at your beautiful house.

Sarah and Mark from Scotland

 

* Voor de 3e maal hebben we een prachtige vakantie bij u doorgemaakt. De streek, de rust, de zon ... het was weerom genieten. Wie weet tot later ...

Bernard en Martine uit Roeselare, Vlaanderen

 

* Ieder afscheid is een beetje sterven is 'n (Frans?) gezegde en zo voelt het ook bij jullie. Jullie hebben beiden de gave om mensen op hun gemak te stellen door jullie warmte en hartelijkheid. Ook de kleine attenties in de vorm van wijn, een potje eigengemaakte jam en bloemen maken dat mensen zich welkom voelen. Wij hopen dat jullie veel warmte en liefde terug ontvangen in jullie verdere leven. Bedankt voor alles en wij wensen jullie alle goeds toe.

Marja en Rob uit Badhoevedorp, Nederland

 

* Nergens zo'n lekkere aardbeien gegeten. Maar ook nergens zo'n lekkere "salade de gésiers" gegeten als die van Annie ... een Michelinster waard! Al viel het weer wat tegen in het begin van de week, er viel hier heel wat te bezoeken. Bedankt Dirk voor de goede wegbeschrijving en de goede tips. Maar we genoten ook van de rust, onze lectuur en het zwembad. Onze batterijen zijn weer opgeladen, we hadden weer eens wat tijd voor onszelf en mekaar.

Mia en Tienne uit Lendelede, Vlaanderen

 

* Jullie zijn erg gastvrije mensen. We hebben genoten van julle "gevende" instelling. Bedankt en nog veel succes in alles wat jullie nog te wachten staat.

Marleen en Jan uit Knokke-Heist, Vlaanderen

 

* Liebe Annie en Dirk, het was precies zoals jullie beschreven . Alles goed verzorgd en zeer kompleet. Een bloemetje, flesje wijn bij aankomst geeft een warm gevoel, vooral toen Dirk in de loop van de week de bloemetjes kwam verversen. We voelden ons hier zeer prettig daar jullie altijd tijd hadden voor een praatje e.d. Het heerlijke zwembad, de prachtige bloementuin maakten het plaatje kompleet in dit vogeltjesparadijs. De afstand was de moeite waard. Morgen vertrekken we weer naar het hoge koude Noord-Duitsland. Mit liebe grüssen wir dich.

Francine en Eelke uit Weerer, Deutschland

 

* Zuiderse warmte ... soms.

Vlaamse gastvrijheid ... altijd.

Twee lieve eenvoudige mensen met een hart van peperkoek. Een zalig vakantieoord waar we onmiddellijk een thuisgevoel kregen. Kortom een droomvakantie.

Linda en Marc uit Zwijnaarde, Vlaanderen

 

* Alweer een fantastische week vakantie achter de rug. Het is hier zeker een oase van rust en stilte. Een zéér goed bed, een plezier om in te slapen. Het weer was ons goed gezind. Zeker voor herhaling vatbaar.

Chantal en Dirk uit Turnhout, Vlaanderen

 

* Op vele plaatsen toont men mooie foto's, maar in De Gulden Sporen is het in het echt nog mooier dan op de foto's. Het is hier een stukje heel op aarde : prachtige bloemen, een verzorgd zwembad, échte stilte en lieve mensen die het ons nog aangenamer maken. Tot volgend jaar (met onze vrienden).

Anne-Marie en Danny uit Huldenberg, Vlaanderen

 

* Het was ons een waar genoegen om hier een mooie en rustige vakantie te mogen beleven. Jullie hebben er hier echt een prachtige en ontspannende vakantieplaats van gemaakt. We waren hier toegekomen vol spanning en stress maar gaan nu terug als 2 ontspannen personen. Jullie vriendelijkheid zal ons altijd bijblijven. Wat we niet zeker weten is wanneer ... maar wat we wel zeker weten is dat we hier zeker nog terugkomen. Hopelijk blijft jullie gezondheid gespaard zodat jullie dit werk nog een tijdje kunnen verder zetten. Bedankt en tot ziens.

Patricia en Jurgen uit Oostakker, Vlaanderen

 

* We hadden wat pech met het weer. We hadden wat meer pech met onze auto(s). Maar gelukkig hadden we jullie ...

en kwam alees nog goed! Bedankt voor alle hulp en gezelligheid.

Corrie en Frank uit Capelle a/d IJssel, Nederland

 

* Hartelijk dank voor het goede onthaal. We voelden ons hier direct thuis. Onze eerste kennismaking met de Dordogne is zeer goed meegevallen. Het is werkelijk een prachtige streek : veel groen, rustig, lekker eten en heel vele mooie plaatsjes. We wensen jullie nog heel vele gelukkige en gezonde jaren samen in dit stukje hemel op aarde !!!

Marleen en Johan uit Oostkamp, Vlaanderen

 

* Een toffe rustige vakantie onder de zon én de Vlaamse Leeuw en dit in één van de mooiste streken van Frankrijk. Nog veel werkgenot in jullie paradijsje op aarde. We komen nog eens terug. Bedankt voor de goede zorgen en de Vlaamse vriendschap. Houzee!

Kris en Luc uit Dilbeek, Vlaanderen

 

* Dit was echt wat we beiden nodig hadden! Dank dat jullie dit mogelijk maakten. We wensen jullie nog vele gasten maar toch nog tijd genoeg om zelf te genieten van dit prachtig plekje. Bedankt en au revoir.

Marc en Claire uit Kermt, Vlaanderen

 

* Zonder al te veel speurwerk, wegens de goede routebeschrijving, zijn we in deze groene rust terechtgekomen. De ontvangst in de prachtige Eperon d'Or was hartelijk en aangenaam. We hebben hier een prettige tijd doorgemaakt. Voor geoefende fietsers is het hier zeer aangenaam fietsen in dit groene stille landschap met weinig verkeer. Bedankt en tot ziens.

Martine en Bernard uit Roeselare, Vlaanderen

 

* We hebben genoten van deze week, prachtige streek, veel te bezichtigen ... en rust, veel rust. Bedankt voor alles en misschien tot ziens!

Marc en Christine, Vlaanderen

 

* Hartelijk bedankt voor het toffe verblijf. We hebben echt van onze HONYMOON genoten, alleen een beetje koel. Nog veel succes met L'Eperon d'Or en we zullen elkaar zeker en vast nog zien.

Pamela en Michaël uit Hoeiaart, Vlaanderen

 

* We genoten van een rustige, ontspannende vakantie in een comfortabele gîte. Bezochten de vele aantrekkelijke toeristische trekpleisters in de mooie en afwisselende omgeving. Bedankt voor de vrendelijke ontvangst.

Nicole, Ine, Ans en Freddy, Vlaanderen

 

* Zoals onze vorige vakanties bij jullie was het ook weer zoals verwacht : rustig, gezellig, genieten van de stilte, het niets doen en jullie gastvrijheid. Jullie hebben hier alles omgetoverd tot een prachtig stukje Frankrijk. Deze vakantie is zeker voor herhaling vatbaar!!

Chris, Jaak, Stefanie en Stien uit Rummen, Vlaanderen

 

* Ons heerlijk weekje bij jullie zit er weeral op! Het was gewoonweg ZAAALIG ... Dank u wel voor de heel goede ontvangst. Dit zullen we zeker nog eens overdoen!!

Trees en Fernand uit Brugge, Vlaanderen

 

* Merçi Annie et Dirk de nous avoir reçu dans votre charmant gîte de vacances, très calme, très fonctionel. Amitié à vous et au revoir.

Marie Thé et Joseph, France

 

* Het was ons hier heel aangenaam en gezellig en vooral rustig, en bedankt voor de goede ontvangst en de vriendschap en hopen op het allerbeste.

Leon en Leonza uit St.-Niklaas, Vlaanderen

 

* Dit was echt vakantie en genieten van het land, de omgeving en het huis met zwembad. Jullie hebben het plezant gemaakt om hier te zijn. Bedankt voor de goede zorgen.

Katelijne en Josse uit Vlaanderen

 

* Wij mensen van de Ring rond Brussel ontdekten dat de stilte nog bestaat, fris in de vroege ochtend, hemels tijdens de avond. Kijk omhoog : aan de nachtelijke hemel staan duizenden lichtjes. Zelfs de Grote Beer verdwaalt erin. Hij die schrijft blijft!? Het zal dus bij een droom blijven : Toyota EEP215 staat opnieuw volgeladen, vertrekkensklaar. Annie en Dirk, wij wensen u nog vele jaren timmergenot aan de weg van het rustige toerisme.

Lieve en Gilbert uit Grimbergen, Vlaanderen

 

* Mit freundlichen Grüssen.

Gretel und Rudolf aus Deutschland

 

* 7 dagen leven als God in Frankrijk. Geen telefoon ... stilte, uitslapen, lekker eten in de nabijgelegen restaurants, zonnen & zwemmen. Het huis, het terras. Hier werd Bert 60. We komen zeker terug!

Monica en Bert uit Tervuren, Vlaanderen

 

* Hartelijk dank voor het onthaal in "jullie" stukje Frankrijk! Wij hebben er in elk geval "Goddelijk" van genoten. Lekkere sla trouwens!

Koen en Véronique uit Vlaanderen

 

* Het was weeral zoals verwacht, de Topvakantie en het weer wilde ook mee. Alles OK.

Chris en Chris uit Overijse, Vlaanderen

 

* Bedankt voor de toffe vakantie en jullie aangename gezelschap.

Ilse en Ivan uit Los Angeles, U.S.A.

 

* Twas plezant op den traktor en 'k heb hier leren zwemmen. Ge hebt heel lekkere boom en de paardjes zijn in 't kot.

Wout en Lars uit Los Angeles, U.S.A.

 

* Zeven al te korte dagen

Doen ons naar iets langer vragen.

Hier(s) was 't Vlaams en toch ook Frans.

Dank van de familie Laeremans.

Johan en Lieve uit Grimbergen, Vlaanderen

 

* Het was genieten ... Gezellige omgeving en verblijf. RUST en STILTE! Bedankt Annie en Dirk voor het bijzonder lieve onthaal.

Men zegge het voort ...

Lieve en Willy uit Vlaanderen

 

 

Ook voor JULLIE !

 

 

KOM en GENIET in

De Gulden Sporen

de betere vakantiewoning

 

deguldensporen@gmail.com