Gîte

Indien jullie met 3 of 4 zijn (familie, vrienden, kinderen vanaf 16 jaar)

is er op de 1e verdieping nog een ruime slaapkamer en badkamer met douche, lavabo en WC.

Jullie willen ook genieten van

* de rust : een mooi bebloemd en onderhouden domein. Het ligt langs een doodlopende weg aan de rand van een bos. Geen vervuilende industrie of landbouwbedrijven in de buurt.

 

* de privacy : zalig genieten en ontstressen zonder kinderen of andere stellen in de buurt. Jullie zijn steeds onze enige gasten om jullie vrij en thuis te voelen.

Annie en Dirk zijn discreet in de buurt om het jullie zo aangenaam mogelijk te maken.

 

* naturisme : kan en mag, maar moet niet. Zowel door jong als oud(er), na een heelkundige ingreep die uiterlijke sporen heeft nagelaten. De innerlijke schoonheid primeert.

 

* het comfort : de gîte is een deel van een rentmeesterswoning uit 1784. Ingericht met degelijk modern comfort. Zoutelectrolyse (geen chloor!) zuivert het verwarmde zwembad. De waterontharder en de zonnedouche geven een aangenamer gevoel.

 

* de netheid : bij aankomst wacht jullie een kraaknette woning. Jullie bed (1m60) is gedekt. Frisse lakens.

Ook bad- en keukenlinnen liggen klaar.

De woonkamer met comfortabel meubilair. Een ruim aanbod Nederlandstalige boeken. Ook toeristische en culinaire informatie.

TV Vlaanderen en Nederlandse zenders. Gratis Wifi.

In de open keuken vinden jullie alles wat nodig is, o.a. ruime ijskast met groot diepvriesvak, oventje, microgolfoven, toaster, senseo, koffiezet, voldoende en aangepaste glazen, borden, bestek, kookgerief en 4 kookplaten.

Slaapkamer op het gelijkvloers. Omdat een goed bed belangrijk is, vinden jullie het in De Gulden Sporen : 1m60 breed, degelijke matras en goede hoofdkussens.

Op het gelijkvloers badkamer met inloopdouche, lavabo en WC.

Aangenaam ontbijten in de ochtendzon? Dat doen jullie op het overdekte terras, met voldoende en degelijk meubilair.

Zonnen, lezen, avondmalen kan ook op het open terras met zonnebedden, tafel en stoelen.

De BBQ wacht ongeduldig.

De auto slaapt op een privé-parking.

Het verwarmde zwembad (5 x 10 m) met zonovergoten terrassen. Zonnebedden, parasols, tafel en stoelen nodigen jullie uit om zalig te niksen, te lezen of voor een drankje uit de bar.

Natuurlijk in

De Gulden Sporen

de betere vakantiewoning

 

deguldensporen@gmail.com